Ta dig runt golfbanorna på ett kick

Oändliga fält, oslagbara banor och en utsikt som slår det mesta. Det finns ett stort antal av riktigt härliga golfbanor att testa på för den som utövar sporten, där vissa platser är bättre än andra. För den som letar efter golfbanor av högsta klass finns det ett flertal banor man bara inte får missa. En av dessa är golfbanor är Son Gual, som ligger belägen på Mallorca. Golf-fantaster menar att denna golfbana kommer så nära perfektionism som möjligt och eftersom det är cirka 30 minuter mellan varje hål behöver du aldrig känna dig stressad av andra spelare. En annan golfbana som har fått människor på fall är Bro Hof i Sverige. Banan befinner sig i Upplands-Bro och här får du spela i en fantastisk miljö runt Bro Hof slott. Trots att banan är mycket rolig att ge sig på så kan den även vara ganska knepig. Golfbanan utgörs nämligen av en hel del bunkrar och spel i vatten. Häftigt!

Besök Europas bästa golfbanor

Eksjö Golfklubb, Arlandastad golf, Nya banan på Båstad Golfklubb och Forsbacka Golfklubb. Sverige erbjuder fantastiska möjligheter för den som vill bege sig ut och spela golf. Naturen i Sverige är mycket vacker och många av banorna håller en riktigt hög standard och kvalitet. Här kan man spela tillsammans med vänner och familj och njuta av de landskap som finns, men missa inte heller banorna ute i Europa som lockar människor från hela världen. Det finns ett flertal länder runt om i Europa som bara måste besökas för golf-entusiasten. Som ovan nämnt är Son Gual på Mallorca en av de vackraste platser att spela på, medan Old course i Skottland är golfbanan för den som vill utmana sig själv lite extra. Sen finns det såklart golfbanor som sticker ut lite mer än andra. Den golfbana som har rankats som en av de 10 bästa i världen ligger på Nordirland i Newcastle och det är naturligtvis Royal County Down som vi talar om. Här får du spela med en utsikt över bergkedjan Mourne och bukten Dundrum. Akta dig dock från att skjuta bollen åt fel håll. Runt kanterna av banan växer nämligen törnar som är ordentligt taggiga.

Besök fler golfbanor med privatleasing

Vill man ta sig utanför Sverige behöver man dock se till att man har ett bra och smidigt sätt att färdas på. Åker man en längre sträcka och planerar att befinna sig på samma plats under hela vistelsen är det ofta rekommenderat att man använder sig av flyg. På så sätt kommer man fram snabbare och det är dessutom väldigt enkelt att ta med golfbagen på flygplanet. För den som däremot vill hinna besöka flera golfbanor under en och samma semester, kanske till och med spela golf i olika länder på väg till sitt mål, kan det vara en rolig och mycket trevlig idé att testa på privatleasing av ett fordon. Detta är något som har blivit mycket vanligt på senare tid och enkelt förklarat kan man säga att det är en långtidsuthyrning av ett fordon, främst bil. Tillsammans med företaget avtalar ni hur länge du ska ha bilen, bestämmer en körsträcka som passar och därefter betalar man en månadsavgift tills bilen ska återlämnas.