Är du en golfspelande kvinna som vill ha perfekt kontroll över din sving? När kroppen håller sig i styr fungerar svingen, tro det eller ej, men en del i detta kan vara fasta bröst. Så fort snön försvinner är det många som längtar till golfbanan eller kanske till en utlandsresa där hotellet ligger invid golfbanan. Helt underbart! Oavsett om du är van golfspelare eller nybörjare är det lika roligt att äntligen får börja träna svingar utomhus.

Bröst i rätt form och storlek

Att korrigera brösten är vanligt idag. Sportar du mycket kan det vara bekvämt med små, fasta bröst, men naturligtvis kan du korrigera brösten på olika sätt. Du kan även expandera dem med vackert formade implantat. Om du funderar på att skaffa dig implantat ska du kontakta någon av de allra bästa i branschen för att få goda råd och för att hjälpa dig i dina val. En verifierad Motiva-kirurg är det bästa du kan få, och en sådan finner du på Motiva Sverige där du också kan läsa om i vilka städer i Sverige och världen dessa kirurger finns. Motiva har sålt över en miljon implantat och är specialister på komfort och estetik. De har en utmärkt säkerhetshistorik och du är i trygga händer.

En ny generation smarta Motiva-implantat

När du har hitta din kirurg på Motiva Sveriges sajt kan du ta kontakt och även få information om den nya generationen smarta Motiva-implantat. Motivas implantat är mycket snygga och har flera olika former att välja mellan för att du ska få ett personligt resultat som du trivs med. En viktig del, och som gör Motiva så bra, är hur hela kvinnans liv finns med i upplevelsen och där hälsa och välbefinnande prioriteras. Motiva-upplevelsen är heltäckande och fokuserar på välmående. Det är viktigt för många kvinnor att känna sig nöjda med sin kropp och att prioritera hälsa.

Matcha dig själv mot Motiva-implantat

I konceptet Motiva Match görs en noggrann matchning för att du ska få de allra bästa implantatet för din egen situation och smak. Du kan få ett skräddarsytt informativt förslag på Motiva-lösning redan innan du träffar läkaren. Det fina med Motivas information är att den är utformad i utbildningssyfte. Prova du också!